Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pofázunk és végünk Miamiban (Ride Along 2.)

> Rendező(k): Tim Story
> Stúdió: Universal Pictures
> Főszereplők: Ice Cube, Kevin Hart, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, Tika Sumpter, Sherri Shepherd
> Amerikai Premier: 2016. Január 16.
> Magyar Premier: 2016. Január 21.
> Nyitó hétvégi bevétel: $ 35.243.095.

Kevin Hart és Ice Cube visszatérnek az atlantai sógorzsarupárként, kiknek most egy drogbárú után kell nyomozniuk, és a nyomok Miamiba vezetnek.

Pofázunk és Végünk (2014)
Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, úgy érzi, ezzel kivívta a dörzsölt zsaru tiszteletét, és áldását kéri tőle arra, hogy elvegye feleségül Angelát. Ám a sógorjelölt James bizonyítékot akar Ben rátermettségére, ezért úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni - és ezzel majd a frászt is ráhozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók.

Alvin és a mókusok: A mókás menet (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

Rendező(k): Walt Becker
Stúdió: 20th Century Fox
Főszereplők: Jason Lee, Tony Hale, Kimberly Williams-Paisley, Josh Green, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris, Christina Applegate
Amerikai Premier: 2016. Január 23.
Magyar Premier: 2016. Január 21.
Nyitó hétvégi bevétel: $ 14.287.159.

A mókuskák gazdája, Dave nagy döntés előtt áll, meg szeretné kérni a barátnője kezét. Ez az elhatározás nagyon nem tetszik Alvinéknak, mivel így valószínűleg veszélyben lesz a jól megszokott életük. Ezért felkerekednek egy nagy utazásra Miamiba, hogy ott megakadályozzák a lánykérést.

Alvin és a Mókusok (2007)
Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

Alvin és a Mókusok 2. (2009)
Egy sajnálatos baleset során Alvin leteríti barátjukat és producerüket, Davidet, így a trió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei: a három kis barát kénytelen beiratkozni a helyi iskolába. A suli azonban csupa új veszélyt jelent: a rocksztárok kénytelenek szembenézni a lecke meg a sport kihívásaival, majd megküzdeni a legnagyobb problémával - a lányokkal. A színen ugyanis feltűnik egy három csinos mókuslányból álló együttes - a trió korábbi, gonosz menedzsere belőlük akar sikercsapatot faragni. Még szerencse, hogy előbb-utóbb az ellenfelek rájönnek: mindig jobb együtt zenélni, mint külön.

Alvin és a Mókusok 3. (2011)
Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. Ám a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk kétségbeesetten szervezi a mentőexpedíciót, ők örömünneppé változtatják a túlélési gyakorlatot: mindehhez elég nekik néhány vad ötlet meg sok dal és tánc. De lehet, hogy ez sem elég, hisz a sziget tartogat számukra néhány meglepetést: például saját Robinsonját, aki sok mindenben hasonlít az újonnan partra vetődöttekre.

Creed: Apollo fia (Creed)

Rendező(k): Ryan Coogler
Stúdió: MGM, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema
Főszereplők: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Anthony BellewSweeting, Anna Faris, Christina Applegate
Amerikai Premier: 2015. November 25.
Magyar Premier: 2016. Január 21.
Nyitó hétvégi bevétel: $ 29.632.823.

Adonis (Michael B. Jordan) egy fiatal bokszoló, akinek az apja nem más, mint Apollo Creed, a volt ökölvívó sztár. A fiú sajnos nem találkozhatott apjával, mivel még a születése előtt meghalt. Mivel nagyon szeretne az apja nyomdokaiba járni, így tanítónak felkéri a nagy ellenfelét, Rocky Balboat (Sylvester Stallone).

Így jártam a mostohámmal (Lolo)

Rendező(k): Julie Delpy
Főszereplők: Julie Delpy, Vincent Lacoste, Dany Boon
Amerikai Premier: 2015. Október 28.
Magyar Premier: 2016. Január 21.

Violette a barátnőivel nyaral, ami alatt megismerkedik Jeannel, akivel a kezdeti nehézségek árán, de egymásba szeretnek. Jean ezek után a nőhöz költőzik, aki a fiatal felnőtt fiával, Loloval él együtt. A srácnak nem igazán jön be az anyja pasija, ezért elkezdi a kis harcát Jean ellen.

Ha Isten úgy akarja (Se Dio vuole)

Rendező(k): Maria Falcone
Főszereplők: Marco Giallini, Alessandro Gassman, Laura Morante
Amerikai Premier: 2015. Április 9.
Magyar Premier: 2016. Január 21.

Tommaso egy elismert szívsebész, aki a szakmájában a legnagyobbak közt van. Az otthoni élete azonban nem ilyen eredményes, ugyanis feleségével nem igazán van jóba, ráadásul az igazi problémát a fia okozza. Azt szeretné, hogy ő is az orvosi pályára lépjen, de egy nap a srác bejelenti, hogy otthagyja a sulit és pap szeretne lenni.